FASHION

Getting ready for summer with Hunkemoller

Hi guys! Vandaag blog ik uitzonderlijk nog even in het Nederlands. Binnen een weekje al neem ik samen met mijn ouders en zus het vliegtuig naar Kreta. #excited! Toen Hunkemöller mij vroeg of ik iets wou uitkiezen uit hun assortiment van swimwear, hoefde ik geen twee keer na te denken. Zoals je ziet op de foto, is het deze felroze bikini geworden. I’m in love! Lees zeker verder als je benieuwd bent wat mij aansprak aan deze bikini en hoe ik van plan ben deze te combineren op het strand.

Hunkemöller is qua lingerie en swimwear sowieso een favoriet van mij. Wat ik heel erg belangrijk vind als ik ga shoppen is vriendelijkheid naar de klant toe en dat vind ik terug bij Hunkemöller. Het personeel is altijd bereid te helpen met het vinden van de perfecte bh- of bikinimaat – wat niet altijd even makkelijk is- en bij het afrekenen aan de kassa wordt de kledij mooi verpakt met een vleugje parfum uit hun assortiment. Ook deze keer weer werd ik meermaals vriendelijk gevraagd of ik hulp nodig had, zonder dat het opdringerig overkwam. Pluspunt!

Capture Your Style – Aimee Song // Zara perfume // Massimo Dutti heels

Ik was meteen helemaal verliefd op deze felroze bikini. Het topje is afgewerkt met gekleurde accentjes wat ervoor zorgt dat de bikini mij een waar Ibiza-gevoel geeft. Het roze zal alleszins goed matchen met de azuurblauwe zee in Kreta!

DE BIKINI IS HIER TE KOOP

Op het strand zou ik deze bikini combineren met dit wit kleedje en schattige macrame-tasje, beiden ook van Hunkemöller.

Wat vind jij belangrijk aan een bikini? Ga jij voor comfort, of vind je het toch belangrijker om er sexy uit te zien op het strand?
(Lucky for me heeft mijn bikini het alletwee ;))

Let me know!

xoxo, Chloé

** Dit is een gesponsorde post. Ik hecht er heel veel belang aan dat ik enkel samenwerking aanga met merken die volledig bij mijn persoonlijke stijl passen. Alle meningen die ik geef zijn dan ook eerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *