Uncategorized

where to find the perfect lace bra

lacebra

Je ziet ‘m overal tegenwoordig: de bralette. Een bh die eigenlijk geen steun biedt maar wel ongelooflijk mooi staat onder een loshangend t-shirt of als crop top boven een high waisted skirt. Bralettes hebben niet alleen een romantische maar ook een flirty uitstraling, om nog maar te zwijgen van hoe comfortabel ze zitten. Yessss!


1. Bordeaux: Monki – 15 euro
2. Zwart met bloemenmotief: River Island – 21 euro
3. Zwart met gouden detail: Love Stories – 60 euro
4. Nude met bordeaux kant: Topshop – 26 euro

Where to find?
Ik ben even een paar van mijn favoriete webshops afgegaan op zoek naar de site’s waar je het meeste succes zal hebben als je op zoek bent naar een bralette.

First of all: Urban Outfitters! De bralettes van Urban Outfitters zitten ongelooflijk comfortabel (ik spreek uit ervaring) en zijn niet duur. Tip: ga eens langs in de solden, vorige zomer heb ik een exemplaar kunnen bemachtigen voor maar 3 (!!) euro!

Ook bij &other stories vindt je gegarandeerd je zin. De bralettes hier zijn nét ietsje goedkoper dan bij Urban outfitters (de prijzen gaan van 19 tot 39 euro), maar zeker niet minder mooi. Vooral de rode en nude exemplaren vind ik prachtig.

Wil je het nog goedkoper? Monki! Toen de bordeauxkleurige bralette (zie hierboven) in de Cosmopolitan van deze maand verscheen, ging ik meteen een kijkje nemen op hun webshop. Love at first sight! Ik heb ‘m, samen met een muntkleurige, meteen besteld. Over de kwaliteit kan ik dus binnen een paar dagen  iets meer vertellen.

Als je het liever bij een echt lingeriemerk zoekt, dan raad ik Love Stories aan. Dit opkomend merk is gespecialiseerd in bralettes en hebben er dan ook in veel verschillende printjes. Iets specialer dan de klassieke zwarte kanten maar wel enorm leuk. Hun motto is niet voor niets “underwear becomes outerwear”.

Wat vinden jullie van deze trend?

Liefs,

naamtje

 

 

3 Replies to “where to find the perfect lace bra”

  1. Ahh ik ben ook zo’n fan van bralettes. Ik wist niet dat die van Urban Outfitters zo goedkoop waren, hele fijne tip!! Je hebt ook echt een leuke blog, ik ga je zeker volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *